Els equipaments de joventut de Manresa encaren el nou curs amb noves activitats

El Casal de Joves La Kampana i l'Espai Jove Joan Amades es posen en marxa

Redacció
07 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:59h
El Casal de Joves la Kampana i l'Espai Jove Joan Amades inicien el nou curs amb noves propostes d'activitats i garantint totes les mesures de seguretat decretades amb motiu de la Covid-19, per tal que adolescents i joves de la ciutat puguin gaudir d'un oci segur.

Així, per accedir a les activitats, caldrà inscripció prèvia, rentat de mans i ús de mascareta. A l'entrada, es farà un control de temperatura als participants, que hauran de signar un full d'autoresponsabilitat. Els grups no podran ser superiors a deu persones.

El Casal de Joves la Kampana s'obrirà cada tarda, a partir d'avui dilluns 7 de setembre, en horaris que dependran de l'activitat programada, però que sempre estaran dins la franja de 17 a 20.30 h.

Cada tarda es destinarà a una activitat i projecte concret. Tota la informació de les activitats es poden consultar a la web de manresajove.cat o a les xarxes socials (Instagram i Facebook) de la Kampana.

Per tal de donar a conèixer la programació de la Kampana als més joves, les dues referents de l'equipament passejaran pels carrers del centre històric informant de les activitats que es duran a terme al casal i convidant a les persones joves a participar-hi. També recolliran propostes.

Pel que fa a l'Espai Jove Joan Amades, es troba l'Oficina Jove del Bages i és un espai adreçat a les persones joves de la ciutat, amb l'objectiu d'acompanyar-los en el procés d'emancipació. Actualment es poden realitzar consultes presencials de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

A partir del 14 de setembre, l'Oficina Jove tornarà al seu horari habitual presencial: els matins de dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 h i cada tarda de 16 a 19 h. Es recomana demanar cita prèvia.

Recordem que també es poden realitzar consultes en línia a través del correu electrònic bages@oficinajove.cat, als telèfons 93 877 13 60 i 676 66 41 42 (WhatsApp inclòs) i a través de les xarxes socials.

Els serveis que s'ofereixen a l'Oficina jove són:

- Assessorament en salut: Informació sobre l'ús de les TIC, orientacions per professionals, familiars i joves  relacionats en addiccions.
- Assessoraments en educació. Ajuda en la construcció d'itineraris educatius, suport a la tramitació de beques, etc.
- Assessorament en mobilitat internacional: Informació sobre les opcions per a realitzar una estada a un altre país, projectes de voluntariat, etc.
- Assessorament en ocupació: Suport en la inscripció de garantia juvenil, suport en la recerca de feina, etc.

A banda d'oferir els serveis de l'Oficina Jove, l'espai Joan Amades és un equipament adreçat a les persones joves de la ciutat, per aquest motiu també s'ofereixen els següents serveis:

Cessions d'espai a entitats juvenils

Com a equipament de joventut, se cedeix l'espai a entitats juvenils i grups de joves que vulguin desenvolupar projectes i activitats diverses.

Espai Expositiu +Art

Se cedeix un espai de l'equipament per tal de poder exposar.

Programació tardor Manresa Jove

Cal recordar que des del programa de joventut es realitza un tríptic informatiu on s'aglutinen totes les activitats adreçades per a joves que s'organitzen des de diferents entitats i col·lectius de la ciutat, així om les que es programen específicament des del programa de joventut. Per obtenir informació d'aquestes activitats us podeu adreçar a l'Oficina Jove del Bages o bé consultar-ho a la web i a les xarxes socials de Manresa Jove.

Les inscripcions a les activitats programades des de Manresa Jove es podran realitzar a partir del dia A partir del 21 de setembre.