El Manresa FS es deixa empatar a falta de 5 segons en el partit de pretemporada contra el Futsal Pia

Tot i no fer un gran partit, els manresans han dominat molts minuts de joc

El Manresa FS ha empatat a la pista del CE Futsal Pia
El Manresa FS ha empatat a la pista del CE Futsal Pia | MFS
Redacció
06 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:52h
El Manresa FS s'ha deixat empatar el partit de pretemporada contra el CE Futsal Pia a manca de 5 segons per acabar, en una acció en que la part defensiva de l'equip no ha sabut gestionar correctament aquests últims compassos amb un nerviosisme excessiu a l'hora de treure la pilota del darrere.

Joc de molt alt de ritme al llarg del matx en que alternativament els dos equips han controlat el partit en una primera part amb més ocasions clares de gol per als manresans. Amb avantatge dels de Sito Rivera al marcador, els locals han pressionat i s'han fet amb el domini territorial fins acabar el primer temps. Els contracops manresans no han estat ben gestionats, el que ha comportat que el marcador fos ajustat. Bones intervencions dels dos porters, Aleix i Adil, en moments puntuals del partit han deixat l'equip manresà sempre amb opcions. Una errada atacant en un servei de corner favorable als visitants, ha comportat una contra local i l'empat a un gol.

A la segona part, més del mateix, joc altern però ocasions de gol mes clares pel Manresa FS ja que en moltes ocasions, l'equip manresà ha dominat i controlat el partit tot i no jugar bé, mereixent més en una pista molt difícil. Muñoz ha avançat als seus amb un segon gol a poc per acabar però els de Pedro Donosa han empatat finalment amb l'errada de la sortida de pilota visitant amb el clàxon a punt de sonar.

Recordem que aquesta temporada, preval per sobre del xiulet arbitral, el so de botzina del pavelló a l'hora de finalitzar el partit. Aquest no ha estat el cas d'avui, però en altres ocasions es pot donar. 

El proper partit a porta tancada del Manresa FS serà el proper dimarts al Pujolet a les 21.15h davant el CN Caldes de Xavi Passarrius de 3a divisió nacional. Després, dissabte, i a les instal·lacions esportives del pavelló del Gimnàstic de Tarragona, es jugarà un triangular entre tres equips de 2a divisió B, el Salou, Hospitalet Bellsport i Manresa FS. 

CE Futsal Pia

Ignasi, Sauquillo, Genís, Jordi Sardà i Povedano; Roger, Pagés, Torras, Santi Sardà, Comadran, Loinaz, Isaac, Lenny i Xavi.

Manresa FS

Aleix, Aaron, Asis, Eric i Corvo; Muñoz, Pep Costa, Nil, Josan, Noguera i Adil

Arbitres. Alejandro Lopez

0-1 m 9 Nil, 1-1 m 26 Povedano, 1-2 m. 38 Muñoz, 2-2 m 40 Isaac