L'Esquerra Independentista de Manresa celebrarà dimecres un acte amb motiu de la Diada

Reflexionarà sobre la preparació de la independència en el nou cicle polític, la lluita antirepressiva

Redacció
05 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:38h
L'Esquerra Independentista de Manresa ha convocat per aquest dimecres dia 9 un acte per celebrar la Diada. Reflexionarà sobre la preparació de la independència en el nou cicle polític, la lluita antirepressiva i la nova campanya llançada des de la mateixa esquerra independentista que porta per nom Hi ha una altra manera de viure, on es desglossen propostes que cerquen l'arrel dels problemes de la classe treballadora dels Països Catalans.

L'acte es durà a terme a les 8 del vespre a la Plaça Sant Domènec. Comptarà amb la participació de l'exdiputada de la CUP Eulàlia Reguant, el regidor de Fem Manresa Jordi Trapé, l'exportaveu nacional d'Arran Mar Ampurdanès i l'Unai, membre del Movimiento Antirrepresivo de Madrid que exposarà al cas de Dani Gallardo, pres polític detingut a Madrid arran de les protestes contra la sentència als presos independentistes i que fa gairebé onze mesos que està empresonat. Presentarà l'acte la periodista Aina Font.

La convocatòria és d'Arran, Endavant, la CUP i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). A causa de les restriccions derivades de la Covid-19, l'acte tindrà un aforament limitat i des de l'organització es demana que es vagi amb temps suficient per a realitzar els controls de seguretat pertinents i una correcta acomodació. Serà obligatori l'ús de mascareta.