El BAXI Manresa afronta un exigent test contra el Barça

Serà la segona semifinal d'una Lliga Catalana que arriba a les quaranta-una edicions

El BAXI Manresa s'enfronta al Barça en les semifinals de la Lliga Catalana
El BAXI Manresa s'enfronta al Barça en les semifinals de la Lliga Catalana | V. Salgado
04 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:09h
El BAXI Manresa continua la seva preparació jugant un partit de màxima exigència. El Barça serà el rival dels bagencs en la segona semifinal (21.00h, Esport3) d'una Lliga Catalana que arriba enguany a les quaranta-una edicions. Abans, el Joventut i l'Andorra hauran jugat la primera semifinal. La competició es jugarà al Palau Blaugrana. L'equip de Pedro Martínez ha tingut fins ara bon feeling en els partits disputats, amb un joc ràpid i efectiu.

Guillem Jou, capità del BAXI Manresa, ha parlat a través dels mitjans del club. El de Llagostera explica que "l'equip està agafant la forma després de dos partits amistosos. Però hem de continuar amb la mateixa línia de treball i entrenar amb la mateixa intensitat per arribar el millor possible a l'inici de lliga". Del Barça Jou en destaca que és un dels favorits "a guanyar-ho tot" però prefereix centrar-se en la feina del seu equip. Jou trobarà estrany jugar sense públic però sap que "ens recolzaran des de la distància". 

Per la seva part el Barça, enguany presenta dues novetats. Sarunas Jasikevicius a la banqueta i Nick Catathes a la pista. Els blaugrana han guanyat els tres partits de pretemporada que han disputat. En aquests partits, el Barça no ha pogut disposar d'Álex Abrines, Kyle Kuric i Corey Higgins i ha donat oportunitats a joves jugadors. 
Arxivat a