VÍDEO Nova baralla tumultuosa al Barri Antic de Manresa

Una dotzena d'individus separats en dos bàndols van estomacar-se entre el Carme i la Baixada dels Drets

La baralla a la Baixada dels Drets
La baralla a la Baixada dels Drets | Cedida
04 de setembre del 2020
Actualitzat a la 13:14h

La Policia Local de Manresa va detenir dijous gairebé a la mitjanit, un individu que participava en una baralla tumultuosa al Barri Antic de Manresa, entre una dotzena de joves separats en dos bàndols. Dos dels joves van necessitar trasllat hospitalari i un agent de la Policia Local va resultar lesionat.

Els fets van començar sobre 2/4 de 12 de la nit d'aquest dijous al carrer del Carme, però degut a les corredisses d'uns i altres, es va traslladar primer a la plaça Milcentenari i posteriorment va arribar a la baixada dels Drets i a la plaça Sant Ignasi, on va intervenir-hi la policia.

Abans, a les escales del Carme, el SEM va haver d'enviar-hi una ambulància perquè un dels individus tenia un trau important al cap. També hi va assistir una patrulla dels Mossos, que no va intervenir, perquè el focus de la baralla s'havia traslladat a la Baixada dels Drets.

Amb armes casolanes i a cops de roc, i de cadires furtades a la terrassa del restaurant Golut, la baralla es va traslladar a la plaça Sant Ignasi on van ser interceptats per la Policia Local, que va practicar una detenció, però on un dels agents va ser lesionat.