El Campionat de Trials del Moto Club Manresa es reprendrà diumenge al circuit navassemc de Can Taulé

La prova engegarà a dos quarts de nou del matí

El Campionat de Trials del Moto Club Manresa es reprendrà aquest diumenge
El Campionat de Trials del Moto Club Manresa es reprendrà aquest diumenge | MCM
NacióManresa
07 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:51h
Ni a Bagà ni a Castellbell. Les dues proves emmarcades en el Campionat de Trials del Moto Club Manresa que s'havien de celebrar durant els mesos d'abril i maig respectivament, no van poder-se dur a terme a causa de la pandèmia del coronavirus. El torneig d'enguany, que va engegar el 16 de febrer, només va poder disputar-se en dos municipis: al circuit de Can Taulé de Navàs i a Salelles.

Amb la tornada a la rutina, però, des del Moto Club Manresa han decidit reprendre el calendari de competició, amb algunes dates variades. Tot plegat ha quedat de la següent manera: aquest diumenge, 13 de setembre, els corredors tornaran al circuit de Can Taulé, a Navàs; el 4 d'octubre la prova de trial se celebrarà a Solsona; el 18 d'octubre, a Fals, i el 8 de novembre, a l'Oller del Mas.

Igual que en les darreres edicions, els circuits comptaran amb zones assequibles per a tots als nivells però també amb alguns trams força tècnics. Així mateix, la competició es dividirà en dues categories, la Infantil i la Clàssica. Les inscripcions per prendre part en la prova de Can Taulé s'hauran de formalitzar el mateix diumenge abans que comenci. L'organització recomana ser-hi a dos quarts de nou del matí.