Detinguda una dona a Castellbell per agredir la seva companya i un vigilant municipal

Els fets van tenir lloc dimarts al vespre, al mig d'un dels carrers del barri del Borràs

Els fets van tenir lloc aquest passat dimarts a dos quarts de vuit del vespre
Els fets van tenir lloc aquest passat dimarts a dos quarts de vuit del vespre | Cedida
NacióManresa
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 20:23h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Regió Central van detenir, aquest passat dimarts, 1 de setembre, una dona de Castellbell i el Vilar a qui se li atribueixen diversos delictes de violència domèstica així com també d'atemptat a agents de l'autoritat.

Els fets van passar a dos quarts de vuit del vespre al barri castellvilarenc del Borràs, quan, arran d'una discussió a peu de carrer entre dues dones (que mantenien una relació sentimental), una d'elles va començar a posar-se agressiva i a amenaçar la seva companya. Davant d'aquella situació, diversos veïns que estaven presenciant l'escena van avisar el vigilant municipal. Un cop allà, l'agent va intentar reduir i calmar la dona que mostrava una actitud més violenta, i aquesta va clavar-li un cop de puny mentre intentava desfer-se'n.

Finalment, el vigilant va aconseguir reduir l'agressora i detenir-la. Una estona més tard van arribar-hi els Mossos d'Esquadra que van prendre declaració a l'altra membre de la parella. La agredida va interposar denúncia contra la seva companya i va explicar als agents que ja feia setmanes que tenia una actitud agressiva i amenaçant cap a ella.

Per tots aquests motius, els Mossos van endur-se la detinguda cap a la comissaria després que hagués estat immobilitzada pel vigilant municipal. La imputen com a autora de delictes de violència en l'àmbit de la llar i per atemptar contra un agent de l'autoritat.