La primera cafeteria de la història de la Clínica Sant Josep ja és una realitat

Les obres de construcció i adequació de l'espai les ha assumit l'empresa Sodexo, que en tindrà l'explotació durant deu anys

La primera cafeteria de la Clínica Sant Josep ocupa una superfície total de 241,65 metres quadrats
La primera cafeteria de la Clínica Sant Josep ocupa una superfície total de 241,65 metres quadrats | CSJ
NacióManresa
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:41h
Per primer cop en la seva història, la Clínica Sant Josep comptarà amb una cafeteria oberta al públic. De fet, no cal parlar en futur, i és que aquesta mateixa setmana ja ha entrat en funcionament. Es tracta d'un nou servei que, ubicat a la segona planta de l'edifici principal, ocupa una superfície total de 241,65 metres quadrats i compta amb dos espais clarament diferenciats. Per una banda, un d'interior, que inclou una zona de buffet i una zona de taules, i per l'altra, una terrassa exterior coberta per una pèrgola, que entrarà en funcionament en els propers dies. 

A la cafeteria s'hi pot accedir des de la segona planta de l'edifici principal, així com també, en els propers dies, pel carrer, gràcies a l'ascensor exterior que s'hi ha instal·lat i que, des de la terrassa, connecta l'edifici principal de la Clínica Sant Josep amb l'edifici que acull el CIMETIR i els consultoris. Aquest accés des de l'exterior del recinte de la Clínica permet que tothom hi pugui accedir fàcilment, i al mateix temps, uneix els dos edificis de la Clínica.

L'actuació, que té un pressupost 458.000 euros, forma part del Pla Director de la Clínica Sant Josep, i les obres de construcció i adequació de l'espai les ha assumit Sodexo, que en tindrà l'explotació durant deu anys.  

Els horaris d'obertura de la cafeteria seran de dilluns a divendres, de les vuit del matí a les nou del vespre, i els dissabtes, de vuit del matí a dues del migdia. L'oferta gastronòmica que s'hi oferirà estarà basada en la dieta mediterrània, sota l'assessorament dels experts dietistes de Sodexo. 

La nova cafeteria ofereix servei als usuaris de la Clínica i als seus acompanyants, així com a l'equip de professionals que hi treballen i a tothom que hi vulgui accedir des de fora de l'equipament mèdic. Davant l'actual situació sanitària, tant els espais com els serveis que s'hi ofereixen segueixen totes les mesures sanitàries i les directrius marcades del Govern de l'Estat i de la Generalitat en relació a la Covid-19.