La presidenta comarcal del PDECat al Moianès, Maria Tarter, també estripa el carnet

L'actual president local de Moià, Àlex Mur, n'assumeix la presidència interina

Àlex Mur pren el relleu provisional de Maria Tarter
Àlex Mur pren el relleu provisional de Maria Tarter | PDECat
Redacció
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 9:27h
La presidenta del PDECat al Moianès, Maria Tarter, va comunicar aquest dilluns a l'executiva, la militància i el president nacional, David Bonvehí, la seva intenció de causar baixa del partit per integrar-se a la militància del Junts de Carles Puigdemont. Maria Tarter també és regidora a l'Ajuntament de Moià.

Degut a aquesta baixa, el PDECat del Moianès, en conformitat amb els membres de l'actual executiva comarcal, ha confirmat com a president interí de la formació Àlex Mur Creus, que ja presideix l'agrupació local de Moià. Aquesta provisionalitat es perllongarà només fins a la celebració de les properes eleccions internes per escollir els nous càrrecs territorials.

Àlex Mur lamenta "el despropòsit que suposa el distanciament entre les dues formacions polítiques motivat per desavinences de l'àmbit nacional. Més encara quan es tracta de dues formacions que provenen de la mateixa tradició política convergent i que sempre han concorregut en una única candidatura als diversos comicis".

Així mateix, en l'àmbit local, comarcal i provincial Mur emplaça les parts a mantenir la cohesió dels grups de representants polítics a les institucions per poder seguir implementant els programes electorals presentats les darreres eleccions municipals.
Arxivat a