L'ADF Pla de Bages va mobilitzar vint voluntaris i vuit vehicles en un Castell de focs atípic

Es van situar estratègicament als llocs més vulnerables del voltant del Palau Firal i del Pavelló del Nou Congost, a una i altra banda de la via del tren

Dos ADF controlen les conseqüències del Castell de focs a la distància
Dos ADF controlen les conseqüències del Castell de focs a la distància | ADF
Redacció
01 de setembre del 2020
Actualitzat a les 19:09h
El fet que aquest any el Castell de Focs de Manresa es realitzés des de dos llocs diferents de la ciutat, va fer que l'ADF Pla de Bages hagués de mobilitzar més efectius que mai i distribuir-los en les diferents zones de llançament de la pirotècnia.

En total va desplegar tres vehicles lleugers, un camió i quatre cisternes que sumaven més de 20.000 litres d'aigua i una vintena de voluntaris que es van situar estratègicament als llocs més vulnerables del voltant del Palau Firal i del Pavelló del Nou Congost, a una i altra banda de la via del tren.

A les vuit del vespre es va fer el brífing per tal d'ubicar cada efectiu al seu emplaçament i a les 10 tothom ja era situat per tal de vetllar pel bon funcionament de l'espectacle.

Aquest desplegament va estar en tot moment coordinat amb el Centre de Comandament de Protecció Civil de Manresa, ubicat al Palau Firal, on també hi havia Bombers, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Creu Roja i personal de manteniment i de l'organització de la Festa Major.