La policia evita una ocupació a la Via de Sant Ignasi de Manresa

Un ampli dispositiu de Policia Local i Mossos fan fora tres homes del pis i els denuncien juntament a un veí que els havia ajudat

Els cinc vehicles policials davant el pis que volia ser ocupat
Els cinc vehicles policials davant el pis que volia ser ocupat | Pere Fontanals
28 d'agost del 2020
Actualitzat a les 16:39h
Fins a quatre vehicles de la Policia Local de Manresa -tres patrulles i una furgoneta- i una patrulla dels Mossos d'Esquadra van evitar dijous a la nit l'ocupació d'un pis a la Via Sant Ignasi, entre els números 9 i 11, per part de tres homes que presumptament havien rebut l'ajuda d'una quarta persona, veïna també de l'immoble.

Sobre les 11 de la nit, la Policia Local de Manresa va rebre un avís que els indicava que un grup d'homes estaven intentant entrar en un pis buit per ocupar-lo a la Via Sant Ignasi. Quan els agents van arribar al lloc es van trobar la porta forçada i els tres individus al seu interior.

Després de diversos tràmits amb el propietari del pis, els agents van fer fora els ocupants, que varen quedar investigats juntament amb un veí de l'edifici que presumptament els havia ajudat. La Policia Local de Manresa també va instar el propietari del pis a prendre mesures per evitar futures ocupacions.

Des de la Policia Local de Manresa s'ha afirmat que els ocupants en cap cas no són de la mateixa família.