Les millors cançons dels musicals de Broadway, cantades a capel·la aquest dilluns de Festa Major al Kursaal

Es mantindran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries

Redacció
27 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:49h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dilluns 31 d'agost a les 18h l'espectacle musical Broadway a cappella de la companyia El Musical Més Petit. Un concert, produït per Daniel Anglès amb les grans cançons de Broadway de tots els temps cantades a capel·la, dins dels actes de la Festa Major de Manresa.

Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella, oferirà un recital interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra amb cançons de musicals com Grease, Els Miserables, Jesucrist Superstar, o The Greatest Showman entre d'altres. 

Diuen que la veu humana és l'instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Broadway a cappella uneix música a capel·la i teatre musical en un espectacle en directe per sacsejar les emocions. 

L'espectacle, que es va estrenar el desembre de 2018 al Teatre Condal de Barcelona i que inicialment s'havia de veure a Manresa el 22 de març, arriba al Kursaal dins dels actes de Festa Major. 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

Les entrades per Broadway a cappella tenen un preu de 18 euros i de 15 euros per als majors de 65 anys, menors de 25 i amb Carnet Galliner i es poden comprar tant a les taquilles com per internet.