Manresa Turisme i l'Hotelet Casa Padró allarguen els «Esmorzars Modernistes» fins al setembre

Es podran realitzar tots els divendres de setembre, inclòs per la Diada

Hotelet Casa Padró
Hotelet Casa Padró | L'Hotelet
Redacció
26 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:11h
La Fundació Turisme i Fires de Manresa i l'Hotelet Casa Padró allargaran els Esmorzars Modernistes fins al setembre a causa de la bona acceptació que ha tingut aquesta nova proposta, que ajunta gastronomia i cultura.

El primer tret de sortida es va programar per divendres 28 d'agost i les entrades es van exhaurir en poques hores, motiu pel qual s'ha decidit ampliar l'oferta de dates per aquesta nova experiència, que consisteix en un esmorzar complet al rooftop de l'Hotelet, des d'on es podrà gaudir de la gastronomia local amb productes km 0 amb unes vistes úniques de la ciutat i dels seus edificis modernistes. L'experiència continua amb un recorregut guiat pels diferents edificis modernistes de la ciutat i acaba a la Seu, tot observant la seva façana modernista.

Els Esmorzars Modernistes es podran gaudir els divendres 4, 11, 18 i 25 de setembre. Tindran una durada de dues hores i mitja aproximadament. L'experiència s'iniciarà a les 10 h al rooftop de l'Hotelet i finalitzarà a les 12.30 h a la Seu. El preu és de 12 euros per persona. L'activitat compleix amb totes les mesures per fer front a la Covid-19.

Les reserva d'entrades es pot fer a través de la web de Manresa Turisme i de la de l'Hotelet Casa Padró.