L'ICS impulsa un nou grup de suport a la lactància materna al Bages

L'equip de l'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva del Bages-Solsonès oferirà suport a través d'Internet a conseqüència de la pandèmia

Una mare donant el pit a un nadó
Una mare donant el pit a un nadó | Arxiu
Redacció
26 d'agost del 2020
Actualitzat a les 9:28h
L'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central impulsa, a partir de setembre, un nou grup de suport a la lactància materna al Bages i al Solsonès. L'equip de l'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) del Bages-Solsonès oferirà suport a l'alletament per a les mares i parelles que en puguin necessitar. Quan una mare acaba de parir i dona el pit, a l'inici pot tenir dificultats i sovint necessita suport per part de professionals que li ofereixin orientació i assessorament. 

Suport en línia

A conseqüència de l'actual situació de pandèmia, el Grup de Suport serà a través d'Internet i estarà conduït per una llevadora. Començarà el 7 de setembre i es programarà cada dilluns, entre 11 i 12 del matí. Totes les famílies interessades hauran de clicar a l'enllaç següent per accedir-hi.

L'ASSIR manté les visites amb la llevadora i els grups de postpart que es realitzen actualment i amplia l'atenció que ofereix amb aquest Grup de Suport, per al qual no serà necessària la inscripció prèvia.