Xavier Llobet i Queralt Velasco, podis a la segona etapa de la Copa Swim Costa Brava

La prova es va disputar a la badia de la Platja de Garbet a Colera

Queralt Velasco
Queralt Velasco | Arxiu particular
Redacció
24 d'agost del 2020
Actualitzat a les 9:42h
El nedador del Cube, Xavier Llobet, es va imposar dissabte en la prova curta (de 2,5km) de la segona etapa de la Copa Swim Costa Brava, que es va disputar a la badia de la Platja de Garbet a Colera. Per la seva part, la nedadora manresana del CN Terrassa, Queralt Velasco, va quedar tercera en la distància llarga (de 5,5 km). La previsió meteorològica, amb tramuntana de força 5 i onades d'un metre a metre i mig, va fer que l'organització desestimés fer el recorregut previst amb sortida de Llançà i arribada a Colera en el circuit llarg.

Amb una única sortida tots els participants d'un total de 158 nedadors de ambdues distàncies, 2,5 i 5,5 kilometres, van prendre la sortida. Eren 55 homes i 32 dones, i 52 homes i 19 dones per cadascuna de les distàncies.

En la distància curta es va imposar el manresà Xavier Llobet del Cube Manresa amb un temps de 27'10". En segon lloc va arribar Èric Izquierdo amb 28'43" del Tramuntana Figueres i en tercer lloc, Javier Navarro del Aquamasters amb 28'59".

En la distància reina, on van realitzar dues voltes al circuit establert, la nedadora manresana Queralt Velasco del CN Terrassa va finalitzar en tercera posició amb un temps de 59'20" per darrera de Clara Gabriel del CN Sabadell amb un temps de 58'01", i d'Estel Xuan Galo del CN Granollers guanyadora de la prova amb un temps de 57'35".