Miqui Riera, tercer en el Campionat d'Espanya cadet de triatló

La prova s'ha disputat a Pontevedra

Quiqui Riera durant la disputa de la prova
Quiqui Riera durant la disputa de la prova | CNM
Redacció
22 d'agost del 2020
Actualitzat el 23 d'agost a les 19:15h
El triatleta del CN Minorisa Miqui Riera ha quedat tercer en el Campionat d'Espanya de Triatló Sprint en categoria cadet que s'ha disputat aquest dissabte a Pontevedra. Miguel Guzmán, de l'Huracán Valencia i Andrés Prieto, del Fogar, van ser primer i segon a la mateixa prova.

La competició es desenvolupa completant  750 metres de natació, 10 km de ciclisme i 2,5 km de cursa atlètica. Degut a les condicions sanitàries, donant protagonisme a la Covid-19,  s'ha disputat en modalitat contrarrellotge individual, evitant al màxim que hi haguessin acumulacions d'esportistes i prioritzant que cada triatleta sabés regular sense les referències dels rivals.

Riera ha marcat el novè millor parcial nedant, una posició que li donava possibilitats de pòdium, doncs, el seu domini de la bicicleta , en el que ha firmat el millor parcial i el posava al front de la classificació, l'ha permès lluitar al màxim en la cursa a peu per a mantenir una posició  en el pòdium, la qual cosa ha aconseguit amb un magnífic tercer lloc ànimes 4 segons del medalla de plata i 12 de l'or.