El Sidral suspèn la Festa Major Infantil del 2020 de Sant Joan City

L'entitat organitzadora ha pres la decisió arran de la situació actual amb la Covid-19

Sant Joan de Vilatorrada no tindrà Festa Major Infantil enguany
Sant Joan de Vilatorrada no tindrà Festa Major Infantil enguany | AjSJV
Redacció
14 d'agost del 2020
Actualitzat a les 8:52h
El Sidral, vista la situació extraordinària que viu la societat davant la pandèmia global de la Covid-19, ha pres la difícil decisió de suspendre els actes previstos pel dissabte 5 de setembre de 2020 de la Festa Major Infantil de Sant Joan City. Fa una setmana s'anunciava també la suspensió de la Festa Major de Joves i Adults.

Agraïm la vostra comprensió d'aquesta difícil decisió. El Sidral continuarà treballant per mantenir les tradicions festives.

Finalment, transmet el seu suport a totes les persones que estan al capdavant de la lluita contra la Covid-19, així com als afectats i familiars, i el més sentit condol als qui han perdut als seus éssers estimats durant la pandèmia.

La Festa Major Infantil ja es va haver d’ajornar del juny al setembre per la situació de la pandèmia i ara, el Sidral ha considerat que és millor suspendre-la definitivament amb el desig de poder tornar amb més força que mai el 2021.

El dissabte 16 de maig, el Sidral va organitzar un cercabalcons com a acte de reconeixement a totes aquelles persones que van ajudar durant la pandèmia. Els personatges de la Festa Major Infantil van passar pels carrers del municipi saludant i donant les gràcies a les nenes i nens del municipi, que es trobaven als balcons de casa seva, pel seu bon comportament durant els mesos de confinament.