La música i l'escena, protagonistes de la Festa Major de Sant Roc de Castellnou

Del programa en destaca l'homenatge al cèlebre músic del poble, Casimiro Vilaseca

Sopar de la Festa Major de Castellnou de 2018
Sopar de la Festa Major de Castellnou de 2018 | AjCnB
Redacció
10 d'agost del 2020
Actualitzat a les 16:23h
La Festa Major de Sant Roc de Castellnou de Bages tindrà lloc entre els propers divendres i diumenge, amb un programa adaptat a les mesures contra el coronavirus que està protagonitzat per la música i l'escena.

Els actes començaran divendres amb la sessió de cinema a la fresca Ralph destrueix internet. Dissabte se celebrarà el pregó i el tradicional sopar de Festa Major. Tot seguit hi haurà el concert d'havaneres amb el grup Ultramar.

El diumenge començarà amb la missa a Sant Roc a l'església de Sant Andreu. Hi haurà cant dels goigs, ball i repartiment del panet. També hi haurà la presentació de les Bastoneres de Castellnou. A mig matí tindrà lloc l'actuació de l'Esbart Dansaire Manresà i tot seguit l'aperitiu de Festa Major. A la tarda tindrà lloc l'espectacle familiar de la companyia de Jordi del Río Menuda Comèdia, el lliurament de premis del concurs de Sant Jordi i una xocolatada.

Els actes de la Festa Major acabaran amb el concert de música tradicional del grup Romaní, que servirà d'homenatge al cèlebre músic de Castellnou Casimiro Vilaseca Tuà.