Detenen un home per entrar a robar de nit a l'església de la Bauma, a Castellbell

Els Mossos van trobar la porta de la sagristia forçada i diverses finestres trencades

Porta de la sagristia de l'església Sagrada Família forçada
Porta de la sagristia de l'església Sagrada Família forçada | Amics de l'Església de la Bauma
10 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:03h
Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge al vespre un home de 48 anys per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa a l'església de la Sagrada Família de la Bauma, a Castellbell i el Vilar. El temple es troba en aquests moments finalitzant la primera fase d'unes obres de rehabilitació i al seu interior compta amb maquinària de paleta.

A 2/4 de 10 del vespre una veïna de la Bauma va avisar els Mossos d'Esquadra després de sentir soroll de vidres trencats i veure que un home havia accedit al temple. Un cop la patrulla va arribar va trobar-se l'home a l'interior de l'església i va comprovar que havia forçat el pany de la porta de la sagristia i que l'havia acabat trencant. També van veure que havia trencat alguns vidres de les finestres.

Després d'aquestes comprovacions va procedir a la seva detenció. L'home encara es troba en dependències policials aquest dilluns al matí i passarà a disposició del jutjat de guàrdia durant les properes hores.

Aquest acte se suma als intents de robatori en dos primers pisos de la Bauma la setmana passada i en diversos conflictes que ha viscut el nucli causats per ocupacions delinqüencials.