El cremallera de Montserrat implementa el sistema de venda en línia dels bitllets

Amb aquest mètode el client adquireix el bitllet amb data i circulació de pujada i de baixada concretes

Estació del Cremallera de Montserrat
Estació del Cremallera de Montserrat | FGC
Redacció
10 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:05h
El Cremallera i Funiculars de Montserrat han culminat aquest estiu el procés de control d'aforament als trens cremallera amb la implementació d'un sistema en línia de reserva anticipada dels bitllets, un procés que forma part de l'estratègia de digitalització de processos als actius de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i que permet, en situacions com l'actual, fer un control d'aforaments automatitzat a les instal·lacions.

Amb la venda anticipada en línia el client adquireix el bitllet amb data i circulació de pujada i de baixada concretes i s'assegura, així, la disponibilitat de places per al dia de visita. Per poder realitzar la compra en línia només cal accedir als webs de les respectives destinacions. L'objectiu és el de comercialitzar el gruix de l'oferta de places disponibles a través d'aquest canal i oferir a les persones usuàries una opció de compra més còmoda i dinàmica.

La venda anticipada en línia conté un bitllet electrònic que permet l'embarcament exprés amb accés directe al tren sense haver de passar per la taquilla. A Montserrat, per accedir-hi cal presentar-lo a l'agent d'estació en el moment de l'embarcament. Les tarifes del Cremallera de Montserrat van des de 6,90 euros en el trajecte d'anada fins a 11,50 el d'anada i tornada. Més informació a cremallerademontserrat.cat.