Navarcles celebrarà una Festa Major reduïda però amb actes per a tots els públics

L'organització demana que es faci inscripció prèvia als actes que es vol assistir per gestionar aforaments

Redacció
10 d'agost del 2020
Actualitzat a les 16:37h
Festa Major de Navarcles de 2019
Festa Major de Navarcles de 2019 | AjNvc
Navarcles celebrarà aquest proper cap de setmana la seva Festa Major d'Estiu en format més reduït, però incloent actes per a tots els públics. Els actes s'organitzen complint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i per això, l'organització demana que es faci inscripció prèvia als actes que es vulgui assistir.

La festa començarà dijous al matí amb la Caminada navarclina i la Gimcana Marrana. A la tarda, els actes seguiran amb Paintball, la sessió de comptes i cançons Animals de tots colors, la cursa de les 5 Milles nocturnes, un taller de còctels i la Remullada nocturna a la piscina.

Els actes continuaran divendres amb una classe de zumba, un concurs de murals, i a les 12 del migdia, repicaran les campanes, abans del vermut-concert a la residència. A la tarda hi haurà Street Workout, el Concert de Festa Major amb Xarop de Nit, i un altre concert amb Dj per als més joves.

El dissabte començarà amb una sortida en bici i el concurs de paelles. A la tarda hi haurà l'espectacle de circ Ni cap ni peus i al vespre es farà el Sopar del Perèntesi. Els actes de dissabte finalitzaran amb una Mostra de balls a càrrec de Tot per Ballar.

L'últim dia de la festa, diumenge, s'estrenarà amb un tast de meditació i ioga, activitats per la quitxalla, i a la tarda la Descanfinada cremarà les conseqüències del confinament. La Festa Major tocarà a la seva fi amb el Castell de focs i l'espectacle de Màgia The old bakery.