Apallissen en grup un veí de Castellnou per retreure'ls que es colessin de nit a la piscina del Serrat

Els Mossos van fer dues detencions i cinc identificacions, tots de Santpedor, i la víctima va patir una fractura oberta de tíbia i peroné

Piscina del Serrat de Castellnou
Piscina del Serrat de Castellnou | AjCnB
09 d'agost del 2020
Actualitzat a les 21:03h
Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Santpedor van detenir la matinada de diumenge dos joves per un presumpte delicte de lesions i cinc més van ser identificats després d'apallissar un veí de Castellnou que els va retreure que haguessin accedit a la piscina del Serrat, de nit, i que s'hi estiguessin banyant.

Els fets van passar entre la 1 i les 2 de la matinada quan una desena de joves de Santpedor va accedir a la piscina municipal del Serrat, a Castellnou de Bages, per banyar-se. Una família que viu a prop de la instal·lació i que encara no dormien ho van veure i els van retreure l'acció.

La discussió entre els veïns i els joves va anar pujant de to fins que es van dirigir a la víctima, un membre dels cossos d'emergència no actiu en aquell moment, i el van començar a apallissar fins al punt que li van trencar la tíbia i el peroné amb ferida oberta. Una de les dones de la família també va resultar ferida, en aquest cas lleu, quan va intentar evitar l'agressió, i dos més van rebre trompades, tot i que no van requerir tractament de consideració.

El ferit greu es troba ingressat a l'hospital de Sant Joan de Déu a l'espera que se li tanqui la ferida per poder-lo intervenir quirúrgicament.

L'Ajuntament valorarà presentar-se com a acusació

L'alcalde Castellnou de Bages, Domènec Òrrit, ha explicat a NacióManresa que l'Ajuntament valorarà a partir de dilluns si es presenta com a acusació particular contra els joves detinguts un cop hagin pogut accedir als informes policials.

Òrrit ha assegurat que sospita que "no era la primera vegada que els joves accedien a la piscina municipal". En alguna ocasió, quan s'obria al matí "ens havíem trobat detalls que podien fer pensar que algú hi havia entrat, o potser un animal", explica.
Arxivat a