Els habitatges amb serveis d'Ibada a Navarcles comencen a rebre els primers usuaris

Es tracta de 21 pisos destinats a persones de més de 65 anys autònomes que volen viure confortablement i segures

Bloc d'habitatges destinats a la gent gran a Navarcles
Bloc d'habitatges destinats a la gent gran a Navarcles | Ibada
Redacció
07 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:27h
La Fundació Ibada ha finalitzat la construcció dels 21 habitatges amb serveis a Navarcles i a finals d'aquest passat mes de juliol hi han entrat a viure les primeres persones. Es tracta d'un conjunt d'habitatges moderns, adaptats a les persones de més de 65 anys i amb una cartera de serveis disponibles. Els serveis poden ser, des de servei de perruqueria o catering, a serveis bàsic com neteja o manteniment tècnic, entre altres. A més a més dels habitatges, hi ha zones comunes, com per exemple; un gimnàs, una biblioteca i una zona multidisciplinar.

Els habitatges es dirigeixen a persones majors de 65 anys, que vulguin viure en un habitatge adaptat, segur, confortable i integrat a la comunitat. El principal objectiu és el manteniment de l'autonomia de les persones, les quals hi viuran el màxim temps possible.

En la construcció s'ha tingut en compte el respecte al medi ambient i ser un equipament energèticament sostenible.

Els habitatges es troben situats al carrer Creueta 51b, de Navarcles, al costat de la residència i amb bones comunicacions als serveis del municipi, així com la biblioteca, el centre cultural, el teatre i la deixalleria.