Ocupacions

Sant Vicenç intensifica la pressió contra les ocupacions delinqüencials amb nous talls d'aigua

Durant les darreres 24 hores s'ha tallat el subministrament d'aigua a dos pisos, una casa i un bloc

Tall d'aigua en un dels pisos | AjSVC
per Redacció, 5 d'agost de 2020 a les 13:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha intensificat la pressió contra les ocupacions delinqüencials del municipi amb nous talls de subministraments bàsics. Durant les darreres 24 hores el consistori ha actuat a dos pisos dels carrers Bisbe Perelló i Jaume I, a una casa de la carretera vella de Manresa i al bloc conflictiu del carrer Llibertat.

Amb la col·laboració de la companyia Acciona s'ha desconnectat de la xarxa d'aigua potable tots aquests habitatges connectats de manera fraudulenta a la xarxa. En paral·lel, l'Ajuntament està en contacte permanent amb la companyia elèctrica Endesa perquè prengui mesures contundents i talli el subministrament elèctric a tots aquests immobles.


Grup de treball comarcal en marxa

El grup de treball comarcal, anunciat en el marc de la reunió política del passat juliol convocada pel consistori santvicentí, per frenar les ocupacions delinqüencials a tot l'entorn del Bages Sud començarà a treballar el proper mes de setembre. El grup, que comptarà amb la participació d'alcaldes i alcaldesses del territori, entre elles la de Sant Vicenç, Adriana Delgado, treballarà per definir actuacions i protocols concrets que ajudin a donar resposta davant un conflicte que afecta la convivència del territori. 

 

Participació