Cinema

El Cicle Gaudí torna a Cardona divendres, a l'aire lliure, amb «Un monstre em ve a veure»

La projecció es farà a la Plaça Àngel Guimerà, de la Coromina a 2/4 de 10 del vespre

per Redacció , 4 d'agost de 2020 a les 20:16 |
El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest divendres 7 d'agost el film Un monstre em ve a veure, dirigida per J. A. Bayona i protagonitzada per Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones, Liam Neeson, Toby Kebbell, Geraldin Chaplin, James Melville, Garry Marriott, Joe Curtis, Kai Arnthal, Max Gabbay.

La pel·lícula mostra la història de Conor O'Malley (Lewis MacDougall), un noi de 13 anys que, a causa de l'assetjament escolar que pateix a l'escola, a més de la greu malaltia que pateix la seva mare, ha desenvolupat un món de fantasia al voltant de fades, follets i altres criatures meravelloses, que li permet escapar de la seva rutina i superar les seves pors. A través de la finestra de la seva habitació, el protagonista pot albirar un arbre que s'ha mantingut en peu des de fa milers d'anys. Uns minuts després de la mitjanit, Conor desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que ell esperava, el del malson que té gairebé totes les nits des que la seva mare va començar el dur i inacabable tractament. No, aquest monstre és una mica diferent, i vol el més perillós de tot: la veritat.


La projecció es farà a la Plaça Àngel Guimerà, de la Coromina, a dos quarts de deu del vespre i l'entrada serà gratuïta. Davant la situació excepcional causada per la Covid-19, l'organització recorda que és imprescindible dur la mascareta i mantenir la distància física d'1,5m.

 

Participació