Refugis d'animals demanen a l'Ajuntament que es replantegi el castell de focs a la Torre Santa Caterina

L'Associació Quissos, que es troba a menys d'un quilòmetre del lloc, assegura que els gossos patiran molt aquella nit de Festa Major

Un dels gossos de l'Associació Quissos jugant en una piscina donada
Un dels gossos de l'Associació Quissos jugant en una piscina donada | Quissos
Redacció
04 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:02h
L'Associació Quissos, de té un refugi de gossos entre la Torre Santa Caterina i Can Poc Oli, ha demanat a l'Ajuntament de Manresa a través de les xarxes socials que es replantegi la part del castell de focs de la Festa Major que té programat fer des de la Torre Santa Caterina ja que el seu refugi es troba a menys d'un quilòmetre del punt d'encesa i els gossos ho viuran com si fos "la fi del món". A més, al costat del refugi també hi ha una colònia de gats important.

Cal tenir en compte que enguany per evitar un desplaçament massiu de persones al Parc de l'Agulla arran de la pandèmia, l'Associació Manresa de Festa han programat el Castell de Focs de la Festa Major des de tres punts de la ciutat perquè pugui ser seguida des de casa per la majoria dels veïns de la ciutat. Un d'aquests punts és la torre Santa Caterina.

Cal tenir en compte que la zona sud de l'Anella Verda és un espai molt silenciós on qualsevol so es magnifica. A més del refugi d'animals de l'Associació Quissos, tocant a Can Poc Oli hi ha la protectora municipal Aixopliuc, i entre elles i la Torre Santa Caterina diverses granges amb ànecs i pollastres.