Castellbell proposa l'Estiu coVIU-20 amb una setmana d'agost plena d'activitats lúdiques

L'Ajuntament planteja una alternativa a la Festa Major amb propostes adaptades a la situació de pandèmia actual

Redacció
04 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:06h
Castellbell i el Vilar proposa aquest mes d'agost l'Estiu coVIU-20, una programació d'actes lúdics dirigits al conjunt de la població. L'Ajuntament ha preparat actes de petit format adaptats a la situació de pandèmia actual en què caldrà inscripció prèvia i ofereix una alternativa a la suspensió de la Festa Major. Els actes començaran dissabte amb un tast guiat i maridatge de vins de la DO Pla de Bages i formatges del territori i el càsting del concurs Tinc talent.

Una setmana d'actes

El programa continuarà fins al 16 d'agost. Hi haurà cinema amb les projeccions de les pel·lícules Dora y la ciudad perdida i Bohemian Rapsody, tallers de scrap i decoració, el concert del grup Piratas Rumbversions i vermut musical. Les activitats esportives també tindran protagonisme amb sessions d'aquagim i latin dance. 

Espectacle familiar i havaneres

El clown Oriol Garriga serà a la pista poliesportiva el dissabte 15 d'agost amb el muntatge Olicòpter amb ritmes, creativitat i percussió de cap a peus. El punt i final als actes serà l'endemà amb l'espectacle musical d'havaneres No cal anar a l'Havana.

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar ja té a punt els tiquets que s'hauran d'obtenir a l'OAC que aquest estiu s'ubica provisionalment a l'antiga Biblioteca.