Món Sant Benet incorpora les tecnologies més punteres per als esdeveniments d'empresa

Realitat augmentada, pantalles gegants tàctils o teletransport d'hologrames són algunes de les possibilitats que ofereix l'equipament

Món Sant Benet de nit
Món Sant Benet de nit | MSB
Redacció
04 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:36h
Món Sant Benet vol donar resposta a les necessitats actuals de moltes empreses que a l'hora d'organitzar un esdeveniment es veuen afectades per la impossibilitat de reunir molta gent en un mateix espai. Per solucionar aquest problema l'equipament incorpora entre els seus serveis la realització dels anomenats esdeveniments híbrids -que combinen una part presencial amb l'assistència virtual- amb la incorporació de tecnologies d'última generació. 

Amb aquest objectiu Món Sant Benet ha arribat a un acord amb l'empresa especialitzada Sono per instal·lar en el seus espais un plató interactiu de darrera generació que permetrà incorporar totes les novetats tecnològiques en aquest àmbit. El plató és especial per portar a terme aquests esdeveniments híbrids, ja que els ponents poden estar presencialment al lloc i els assistents es connecten de forma virtual, i permet fer esdeveniments multiseu, amb connexions remotes que permeten la participació. 

En aquest plató es poden fer presentacions amb formats de realitat augmentada (RA), disposarà d'una pantalla led tàctil de grans dimensions, i fins i tot permet el teletransport hologràfic, és a dir, que la imatge d'una persona que està en un altre lloc es pugui incorporar com a ponent. 

 Món Sant Benet, pioner en els esdeveniments de qualitat

Aquesta incorporació de les darreres tecnologies en el sector dels esdeveniments converteixen Món Sant Benet en un equipament pioner, i s'afegeixen als múltiples serveis que ja s'oferien fins ara. Món Sant Benet disposa de 18 sales de diferents dimensions, que permeten la celebració de tot tipus d'actes socials i esdeveniments. A més, l'equipament inclou un hotel 4*sup, i una àmplia oferta gastronòmica amb tres restaurants, un d'ells amb Estrella Michelin, a banda de servei de restauració adaptable a qualsevol necessitat. També ofereix un ampli ventall de possibilitats d'activitats d'empresa com “escape games” al monestir i per l'entorn de l'espai, tallers de cuina, tastos, realitat virtual en format jocs i molt més.