Ramon Cases guanya el concurs de microrelats de Sant Jordi del PDECat

Amb l'obra titulada "Laberint"

La presidenta comarcal del PDECat, Ivet Castaño, i el guanyador del concurs, Ramon Cases
La presidenta comarcal del PDECat, Ivet Castaño, i el guanyador del concurs, Ramon Cases | PDECat
Redacció
01 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:24h
Enguany s'ha celebrat la quarta edició del concurs organitzat pel PDECat Bages de microrelats inspirats en la Diada de Sant Jordi, anomenat #microdarc2020. Aquest concurs té per objectiu estimular la creativitat artística dels participants, a la vegada que es ret homenatge a un dia tan nostrat pels catalans i les catalanes, i més que mai en aquesta ocasió, que les circumstàncies han impedit celebrar la Diada tal i com la coneixem. En aquest sentit, també, el nom del guanyador s'ha fet públic més tard que en edicions anteriors a causa del confinament viscut i les restriccions preses per la Covid-19. 

El jurat ha escollit com a millor microrelat Laberint de Ramon Cases Auguets. Finalment dijous, a la seu del PDECat Bages, se li va fer entrega del premi, que consistia en un lot de llibres d'autors del Bages i un lot de vins també de la Denominació d'Origen Pla de Bages.

El jurat del #microdrac2020 ha estat format per un membre d'Òmnium, un docent en l'àmbit de filologia catalana i un filòsof.