La Fira Mediterrània dona a conèixer els finalistes del XIII Concurs Sons

Cat Klezmer Trio, Clara Fiol, Tecum Terra i Laura Esparza i Carlos Esteban són els classificats

Cat Klezmer Trio
Cat Klezmer Trio | Promocional
Redacció
31 de juliol del 2020
Actualitzat a les 17:48h
El grup blanenc Cat Klezmer Trio, la mallorquina Clara Fiol, el duet valencià Laura Esparza i Carlos Esteban i les cantants celonines Tecum Terra són els quatre finalistes de la tretzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. La final se celebrarà el mes d'octubre a la sala de concerts del Centre Artesà Tradicionàrius, a Barcelona, vinculat amb la Fira Mediterrània de Manresa i en el format que les restriccions sanitàries permetin.
 
El guanyador rebrà com a premi la gravació d'un disc, una gira de cinc concerts pels principals festivals i esdeveniments de la música d'arrel i una campanya de promoció i publicitat als mitjans del concurs i a la plataforma Verkami. Els guardons estan valorats en un total de 10.000 euros destinats a la promoció i difusió de l'escena emergent de la música folk catalana.
 
La tendència dels darrers anys es manté amb quatre projectes emergents, que mostren arrels fondes i despleguen grans ales, com a finalistes del certamen organitzat pel Grup Enderrock i el CAT, amb el suport de Fira Mediterrània de Manresa. El jurat està integrat per membres del web Sons de la Mediterrània i la revista Enderrock, el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), la Fira Mediterrània de Manresa, l'Ajuntament del Vendrell, el programa Mans de Catalunya Ràdio i el festival FIMPT de Vilanova i la Geltrú.