Incidències ateses per la Policia Local de Sallent el 2 de gener

Rescat d'un cavall dins d'una sèquia i robatori a interior de vehicle

per Redacció, 3 de gener de 2010 a les 11:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Rescat del cavall de dins la sèquia. Policia Local Sallent

Resum de premsa de la Policia Local sobre fets més destacables:

Rescat d'un cavall dins d'una sèquia
Un veí de la Vila sol·licita el servei de la Policia Local ja que hauria caigut un cavall dins de la sèquia, a prop d'un hípica del municipi. Activats serveis de bombers, es realitza conjuntament una batuda per localitzar l'animal, que es troba a una distància d'un quilòmetre del punt d'accés. L'animal, es trobava ja sense vida. Degut a  la zona de difícil accés per la maquinària, s'ha de lligar el cos de l'animal i remuntar-lo sèquia amunt fins a un lloc de fàcil accés. Finalment es pot rescatar el cos de l'animal, al que el seu responsable li dóna el tractament establert per la normativa vigent.

Robatori a interior de vehicle
La Policia Local rep la trucada telefònica d'un ciutadà que comunicant haver estat víctima d'un robatori en l'interior del seu vehicle, estacionat en una zona del nucli urbà de la Vila. Realitzada inspecció ocular, s'informa al titular dels drets que li son propis e inherents i s'instrueixen diligències al respecte.

Informació actualitzada a la web de la Policia Local de Sallent.

 

Participació