Anaïs Vila tocarà a Sant Salvador de Guardiola en l'últim concert de Juliol Jove

Serà aquest divendres a les 8 del vespre a la plaça de l'església de Salelles

Anaïs Vila
Anaïs Vila | Promocional
Redacció
29 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:23h
Aquest divendres a les 8 del vespre, Anaïs Vila serà l'encarregada de tancar el cicle de concerts de Juliol Jove de Sant Salvador de Guardiola, que tocarà a la plaça de l'església de Salelles.

Anaïs Vila es va formar com a músic a l'Escola de Música Municipal de Santpedor durant la seva infantesa i adolescència. Va rebre classes de cant clàssic de Núria Checa, de cant modern de Gemma Abrié, Errol Woisky, Isabel de Llanos i Rubén Fernàndez, i de tècnica vocal de Elisabeth Castro i Mariona Castillo. Va estudiar un any de comèdia musical a l'escola Coco Comín de Barcelona i dos anys de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics de Barcelona.

El 2016 i 2017 va estudiar el Foundation Certificate in Pop Music & Music Technology en l'especialitat de  songwriting a la Licerpool Institute for Performing Arts, l'escola d'arts fundada per Paul Mc Cartney a Anglaterra.  

Anaïs Vila ha estat finalista dels Premis Descoberta i dels Enderrock  com a artista revelació i millor cançó d'autor per Entre els dits. Ha presentat els seus treballs discogràfics a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa  i ha actuat en els escenaris del Festival de Guitarra de Barcelona (maig 2015), l'Strenes de Girona (abril 2016), les Vesprades de Fonollosa  (juliol 2016) o el Barnasants  (febrer 2018), entre d'altres.

També forma part dels grups Wom's Collective  i HESSE, i posa la veu al duet Homenatge a Llach i a la performance de música i dansa Existència Paral·lela amb Mateu Peramiquel.  

Les entrades pel concert de Sant Salvador encara es poden adquirir contactant per mail a [email protected] o per telèfon al 661 51 35 72.