El Centre de Disminuïts Físics del Bages celebra el seu 18è aniversari

El programa d'activitats s'ha adaptat a la situació sanitària actual fruit de la Covid-19

Celebració del 18è aniversari del Centre de Disminuïts Físics del Bages
Celebració del 18è aniversari del Centre de Disminuïts Físics del Bages | Althaia
Redacció
29 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:00h
El Centre de Disminuïts Físics del Bages ha celebrat aquest juliol la majoria d'edat. Un aniversari marcat per la crisi de la Covid-19, que ha condicionat la confecció del programa, però que tot i això ha estat molt participat i viscut pels residents. Una de les novetats ha estat un conte sobre la història del centre, que s'ha elaborat de forma col·lectiva recollint anècdotes de residents i professionals i que s'ha representat en format teatre d'ombres. En paral·lel, i arran del conte, s'ha fet un recull fotogràfic.

El programa per celebrar el 18è aniversari ha inclòs també un campionat de boccia i un festival musical protagonitzat pels usuaris i usuàries del centre. En canvi, no s'han pogut programar activitats habituals com la gimcana o la festa de l'aigua ja que impliquen la col·laboració de voluntaris, familiars i  altres persones externes al centre.

El Centre de Disminuïts Físics durant la pandèmia de la Covid-19

El Centre de Disminuïts Físics del Bages es regeix per la normativa de les residències. Això significa que, tot i que al nostre territori l'índex de rebrot i la incidència de la Covid-19 continuen a uns nivells moderats, per la situació que es viu a d'altres indrets de Catalunya, des de fa uns dies es tornen a aplicar restriccions en la mobilitat dels residents. Sí que es mantenen les visites dels familiars, aplicant sempre el protocol d'accés i seguint totes les mesures higièniques i de seguretat.

Per això, la Fundació Althaia agraeix l'esforç i la col·laboració dels residents i les seves famílies, així com la tasca encomiable dels seus professionals.