1 de 10
Ensenyament

Sant Joan de Vilatorrada sol·licitarà una Oficina Municipal d'Escolarització

La regidora d'Educació ha demanat una reunió amb la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central

La regidora Elia Tortolero i l'alcalde Jordi Solernou en una imatge d'arxiu | AjSJV
per Redacció, 27 de juliol de 2020 a les 18:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidora d'educació de Sant Joan de Vilatorrada, Elia Tortolero, ha demanat una reunió amb la directora dels Serveis territorials de la Catalunya Central per parlar sobre l'obertura d'una Oficina Municipal d'Escolarització al municipi.

Aquesta demanda s'havia fet per última vegada l'any 2011 de forma oficial, amb una negació de la demanda per part del Departament d'Educació al·legant la manca de pressupost per fer front aquestes oficines. És una demanda que s'arrossega d'anys anteriors per part de les diferents direccions, AMPA i consells escolars, i que Compromís amb Sant Joan presentava al ple d'aquesta setmana, juntament amb altres mesures sobre Educació.


A causa del moment actual sanitari i tenint en compte que la Covid-19 augmentarà la matrícula viva durant tot el curs escolar, s'ha valorat tornar a posar sobre la taula la demanda d'una Oficina Municipal d'Escolarització que pogués acompanyar a totes aquestes famílies en el seu procés de matriculació escolar.

Elia Tortolero afirma que "Sant Joan és un municipi ric en patrimoni educatiu, i totes aquelles eines i/o recursos que serveixin per millorar encara més l'educació del nostre municipi sempre seran la nostra prioritat. Per això, primer de tot trobem necessària una reunió amb els serveis territorials de la Catalunya Central perquè volem i necessitem treballar de costat en l'àmbit educatiu".

 

Participació