CCOO denuncia que Stradivarius aprofita la Covid-19 per prohibir l'activitat sindical a l'empresa

El sindicat ha denunciat l'empresa davant la Inspecció de Treball per la vulneració de la llibertat sindical de dos representants

Planta d'Stradivarius a Sallent
Planta d'Stradivarius a Sallent | Inditex
Redacció
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:30h
CCOO ha denunciat que Stradivarius, del Grup Inditex, "està aprofitant la situació de pandèmia per vulnerar la llibertat sindical de dos dels seus representants" al magatzem logístic que l'empresa té a Cabrianes, Sallent.

Segons el sindicat, l'empresa els ha prohibit accedir tant a les reunions amb la direcció com a les seves reunions internes de delegats, ja que treballen en diferents torns. Després de diversos intents infructuosos per resoldre aquesta situació i arribar a una solució, CCOO ha interposat una demanda contra l'empresa davant la Inspecció de Treball per denunciar que s'està vulnerant el dret dels dos delegats a exercir l'activitat sindical.

CCOO destaca que els dos delegats han complert en tot moment les normes de seguretat, l'ús de la mascareta i la distància interpersonal de 2 metres a l'hora de dur a terme la seva activitat sindical; unes normes que, en canvi, "l'empresa incompleix quan li convé".

CCOO no entén aquest plantejament de Stradivarius, que no s'ha donat en cap dels altres centres logístics del Grup Inditex, i exigeix a la direcció de l'empresa que cessi en aquesta actitud antisindical.