Sons del Camí tanca la seva setena edició amb molt bona resposta del públic

En consonància amb els valors de Manresa 2022, permetrà fer una aportació econòmica en clau de solidaritat a l'Associació Siriana Integració i Concòrdia

El cicle Sons del Camí ha tingut molt bona acollida
El cicle Sons del Camí ha tingut molt bona acollida | AjM
Redacció
27 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:23h
Els quatre concerts d'enguany del cicle Sons del Camí han aplegat un total de 740 persones, la qual cosa suposa completar l'aforament en tres concerts i el 76% del quart. Cal tenir en compte que enguany s'han programat els concerts entre el Claustre del Museu de Manresa i La Seu, espais delimitats i amb punts d' accés i sortida controlats, que permetien controlar l'aforament i situar els seients a una distància de seguretat interpersonal reglamentària.

L'organització del cicle ha augmentat el personal d'atenció,  tant als punts d'accés i sortida com dins dels recintes,  per tal d'assegurar el compliment de les mesures sanitàries, fer possible una mobilitat segura i indicar i acompanyar els espectadors , i també s'ha assegurat de la desinfecció prèvia i posterior dels seients i ha procurat que el públic disposés de gel hidroalcohòlic en tot moment.

Enguany, Roger Mas i Ferran Palau han aconseguit crear atmosferes màgiques a la imponent nau central de la Basílica de la Seu, mentre que els projectes emergents amb accent manresà Itzipa i Mediterràniam han omplert de gom a gom el Claustre del Museu de Manresa. Sons del Camí és un cicle de música que va néixer fa set anys a recer del projecte Manresa 2022, dins de l'eix Batega, i aquest juliol, malgrat la incertesa dels darrers mesos, ha demostrat que és d'aquelles propostes que han vingut per quedar-se i que perduraran més enllà de l'any 2022.

Amb consonància amb els valors de solidaritat i acollida que representa Manresa 2022, es destinarà un euro i mig de cada entrada reservada o venuda a l'Associació Siriana Integració i Concòrdia, formada per persones refugiades de Síria que volen donar suport en processos de refugi al mateix temps que participen de la ciutat i comparteixen la riquesa de la seva cultura. Durant els dies dels concerts, han tingut presència als espais per tal de donar-se a conèixer i informar de la seva tasca a tothom qui ho desitgés.

La setena edició de Sons del Camí ha estat organitzada per l'Ajuntament de Manresa, Manresa 2022 i la Fundació Turisme i Fires de Manresa, amb el suport de l'Obra Social La Caixa, i la complicitat de La Seu de Manresa i la Cova de Sant Ignasi.