Hexagon dona material didàctic i programari CAD-CAM per al grau en Enginyeria d'Automoció de l'EPSEM

La multinacional tecnològica, amb seu a Estocolm, ha signat un conveni de col·laboració amb la universitat catalana

Edifici de la UPC Manresa
Edifici de la UPC Manresa | Aina Font Torra
Redacció
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:04h
La divisió Hexagon Production Software i la Universitat Politècnica de Catalunya·Barcelona Tech (UPC) han signat un conveni de col·laboració per regular la donació d'un software CAD-CAM i de material didàctic, destinat a la docència dels estudis del grau en Enginyeria d'Automoció, impartit a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM).

La donació es formalitzarà mitjançant el lliurament de les llicències educacionals anuals del programari CAD/CAM WORKNC en una de les aules de l'Escola, així com els manuals digitals i exercicis per rebre'n formació per part de l'empresa multinacional en el termini de 30 dies previs a l'inici del curs acadèmic a la UPC.

D'aquesta manera Hexagon reforça i promou la col·laboració amb les universitats i centres formatius amb l'objectiu de donar una resposta eficaç i pràctica a les exigències del canvi tecnològic, en aquest cas a través de l'EPSEM, la única escola d'enginyeria que dona servei al teixit empresarial i industrial de Manresa, del Bages i de la Catalunya Central.

En aquesta línia, la divisió Production Software d'Hexagon ha obert recentment una aula de formació al Centre de Formació Pràctica de Manresa.