Edifici Impuls

Enganxada entre Fem Manresa i el PSC arran de l'operació de l'edifici Impuls

Els anticapitalistes els acusen de retreure la pèrdua de subvencions quan ells "van votar-hi a favor" i els socialistes els responen que es confonen amb el Parc Tecnològic

per Redacció, 25 de juliol de 2020 a les 22:55 |
Edifici Impuls i CTM | GSV
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dissabte d'estiu a Manresa. Fem Manresa ha criticat durament el PSC Manresa després que hagi recordat la pèrdua de 2,4 milions d'euros en subvencions pel canvi d'ús que va tenir l'edifici Impuls, el mateix dia que el govern municipal anunciava la compra de la parcel·la d'aquest edifici a l'INCASÒL.

En una piulada a les xarxes, els anticapitalistes han afirmat que el PSC "té la cara més dura que el formigó armat", ja que, com recorden en el mateix text "el PSC va votar a favor de la modificació d'usos" que va comportar la pèrdua dels 2,4 milions, i que el Parc Tecnològic "va ser impulsat pel tripartit (PSC, ERC i ICV), sent un forat negre de diner públic".


No ha trigat gens el PSC, a través del mateix canal, a respondre els anticapitalistes dient-los que "no teniu ni idea del que parleu" i que "no és el mateix l'edifici Impuls que el Parc Tecnològic". La piulada, signada amb les inicials del portaveu Felip González, acaba assegurant que "barregen naps i cols" i acusant-los de mentir: "mentiu, per ignorància, però mentiu".
 

 

Participació