Gent fent Poble critica l'aturada de les obres de la nova comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós

El grup assegura que aquesta decisió del govern municipal "afecta la seguretat de tots els veïns del municipi"

Redacció
23 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:42h
Imatge feta en ordinador amb el disseny de les noves instal·lacions policials
Imatge feta en ordinador amb el disseny de les noves instal·lacions policials | AjSFB
Gent fent Poble veu amb "preocupació" l'aturada de les obres de la nova comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós i considera que la decisió del govern d'ERC, Junts i PSC "afecta la seguretat de tots els veïns del municipi".

El grup d'electors recorda que la nova comissaria de la Policia Local es va prendre en l'últim mandat quan Gent fent Poble governava amb el PSC i que la proposta va ser explicada i posada en comú amb els grups que hi havia a l'oposició, ERC i Junts. Gent fent Poble recorda que durant l'exposició pública del projecte cap dels tres partits no va presentar al·legacions i que en la votació del seu finançament, el PSC hi va votar a favor, i ERC i Junts es van abstenir.

Gent fent Poble recorda que l'obra es va adjudicar sense cap tipus d'oposició i que la nova comissaria és estratègica "per poder ampliar la plantilla d'agents i dotar-se d'un espai adequat i suficient per prestar el servei correctament als ciutadans". 

Per tot plegat, Gent fent Poble assegura que "no és comprensible" l'aturada de l'obra "sense cap explicació a l'actual oposició, més tenint en compte que nosaltres sí que els vàrem fer partícips de cada pas i que mai es va presentar cap al·legació".

L'aturada de les obres també afecta als Voluntaris de Protecció Civil "ja que hi disposaran d'un espai propi" i "endarrereix la creació del nou cos dels Agents Cívics iniciat per Gent fent Poble", que necessiten de la nova comissaria per ubicar-se degudament.