El Kursaal acollirà dijous la presentació d'«Hertogstratt», el primer disc de la manresana Berta Sala

El concert s'havia de celebrar el dia de Sant Jordi, 23 d'abril, i finalment es va reprogramar arran de la covid-19

Berta Sala actuarà dijous al Kursaal
Berta Sala actuarà dijous al Kursaal | Promocional
Redacció
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:27h
La programació de juliol al teatre Kursaal, torna demà dijous a les 20h a la sala petita amb el disc de debut de la jove cantant i compositora manresana Berta Sala. Aquest primer treball, ‘Hergtogstratt' conté cançons originals que beuen de les melodies populars, i s'agermanen ritmes mediterranis i llatins i amb espais per a la improvisació. Lletres que descriuen paisatges on s'ha inspirat la cantautora, o reflecteixen pensaments i sentiments que ha viscut.

Berta Sala  ens convida a reflexionar sobre aspectes que ens toquen de prop i que de vegades ens passen per alt. I ho fa dijous, en aquests nova diada de Sant Jordi, després que el seu concert hagués de suspendre's el 23 d'abril –Sant Jordi- arran de la crisi de la covid-19. Berta Sala estarà acompanyada per Martí Riera (guitarra), Josep Junyent (baix) i Jordi Junyent (bateria).

La programació de juliol acabarà amb l'obra ‘El silenci dels telers' aquest diumenge 26 de juliol a les 19 h al teatre Kursaal. Serà l'estrena d'aquesta muntatge de Maria Casellas a partir del llibre d'Assumpta Montellà, en què a partir de la vida de 4 dones, dona a conèixer la vida de les colònies tèxtils catalanes. 

Venda d'entrades i preus

Les entrades per aquests espectacle són a la venda per internet i a taquilles que, obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h. El preu de les entrades per al concert de Berta Sala és de 10 euros, preu únic. Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides, i l'espai quedarà reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant la funció.