Supercoop farà visites guiades a l'espai que ocuparà el supermercat a Puigmercadal

Serà dissabte que ve en el transcurs de la Festa del Tomàquet

Actes de presentació del projecte Supercoop
Actes de presentació del projecte Supercoop | Supercoop
Redacció
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 11:13h
En el marc de la seva campanya de socis per a la cooperativa, el proper dissabte al matí, de 9 a 2, Supercoop tindrà una parada al mercat de la Festa del Tomàquet organitzant visites guiades al futur espai del supermercat comunitari.

A l'exterior de la plaça existirà  un punt d'informació sobre Supercoop Manresa, i des d'allà es faran rutes en grups de deu persones per poder visitar les futures instal·lacions. També s'aprofitarà per explicar el moment en el que  es troba Supercoop. Qui ho desitgi, a més, es podrà fer soci del supermercat cooperatiu al mateix punt d'informació. La cooperativa ja ha arribat a les 500 persones sòcies i el seu objectiu és fer-ne 700.

A la visita hi participarà l'artista Susanna Ayala, també sòcia de Supercoop Manresa, que pintarà un mural al que ja seran les futures instal·lacions, un mural en el que simbòlicament hi apareixerà el nom de les més de 500 persones que ja s'hi han associat.

El ple de l'Ajuntament de Manresa va decidir, per unanimitat, la instal·lació de Supercoop al Mercat Puigmercadal i, per tant, segons el que s'havia previst en el pla d'empresa inicial, ja s'està en la fase de cerca i tancament de finançament.

Els socis de Supercoop intentaran que les visites puguin servir per seguir augmentant la massa crítica de persones disposades a tirar endavant la comunitat Supercoop Manresa i el proper objectiu és arribar a les 700 persones associades.