solidaritat

Junts per Sant Vicenç de Castellet fa una donació a l'Associació Mossèn Rovira Tenas

L'aportació ha estat de 1.050 euros en bolquers, i la compra s'ha realitzat en quatre farmàcies diferents del municipi

per Redacció , 20 de juliol de 2020 a les 20:56 |
Membres de Junts per Sant Vicenç amb els bolquers | JxSVC
El grup municipal de Junts per Sant Vicenç Castellet ha fet una donació de bolquers per un valor de 1.050 euros, a l'Associació Mossèn Rovira Tenas. Aquesta associació es va crear amb l'objectiu d'ajudar a les persones més necessitades del poble, seguint la gran tasca social que va fer mossèn Josep Rovira Tenas en la seva estada al municipi. 

Representants de l'associació van fer palès que el material més necessitat per les famílies amb qui col·laboren eren els bolquers. Per aquest motiu, el grup de Junts per Sant Vicenç ha emprès la iniciativa de fer una donació per tal de contribuir a pal·liar aquesta mancança. D'aquesta manera, han destinat l'aportació que reben com a grup municipal per part de l'ajuntament, corresponent a quatre mesos, a la compra d'aquest material, per tal que sigui distribuït a les famílies que ho necessitin. 


L'adquisició d'aquests bolquers s'ha realitzat en quatre farmàcies de Sant Vicenç, a parts iguals, per tal de fomentar el comerç local. Al seu torn, les quatre farmàcies han respost buscant la millor oferta i fent el millor preu per contribuir també a la causa. 

Des de Junts per Sant Vicenç de Castellet es vol fer un agraïment també a la col·laboració de protecció civil, que van ajudar a fer la recollida i portar-lo fins al local de l'associació, ja que la totalitat del material comprat era molt voluminós. 

 

Participació