Els empresaris de Sallent, Cabrianes i Cornet s'uneixen per vetllar pels seus drets i interessos

Han creat la primera associació conjunta, presidida per Joel Lozano

L'Associació d'Empresaris de Sallent, Cabrianes i Cornet ja és una realitat
L'Associació d'Empresaris de Sallent, Cabrianes i Cornet ja és una realitat | AESCC
NacióManresa
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:17h
L'Associació d'Empresaris de Sallent, Cabrianes i Cornet ja és una realitat. Arran de la primera trobada d'empresaris del municipi -que va celebrar-se el passat dijous, 16 de juliol amb l'assistència d'una setantena d'empreses- es va aprovar la creació de l'associació per unanimitat.

Els objectius marcats pels mateixos empresaris busquen crear una xarxa empresarial; facilitar els tràmits amb l'administració local; vetllar pels interessos de les empreses i empresaris que en formin part; facilitar les contractacions i la borsa de treball (ja sigui amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sallent o del comerç local); oferir descomptes als treballadors en l'àmbit de lleure (futbol, piscina, gimnàs i centre cívic), i executar plans de mobilitat sostenible.

La junta directiva de l'Associació d'Empresaris de Sallent, Cabrianes i Cornet està formada per Joel Lozano (president), Miquel Romero (vicepresident), Carles Freixa (secretari), Joan Climent (tresorer), Carles Calveras (vocal representant) i Carlos Muñoz (representant d'emprenedoria).