Gent fent Poble recorda que els ajuts que va assignar mentre era al govern van ajudar 500 famílies de Sant Fruitós

La formació critica que en un mes de nou govern "no s'ha tret ni una sola línia nova i les dues que estaven a punt s'han anul·lat"

Redacció
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:32h
El grup municipal de Gent fent Poble a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha emès un comunicat on critica que el nou govern d'ERC-PSC-JxSF digui que els ajuts per a la covid-19 desenvolupats sota el seu govern no han assolit els resultats.

Consideren que el missatge genera un desànim entre els veïns que no beneficia a ningú, ja que precisament aquestes línies "han ajudat a més de 500 famílies i comerços o empreses i han col·laborat a millorar el benestar de persones del nostre poble i això acaba sent bo per a tothom".

Les línies d'ajut es van dotar amb un import global d'1 milió d'euros "i per cada una d'elles es va buscar el nombre màxim de possibles beneficiaris per no excloure a ningú i el què compta és el quantitat gent ho ha pogut rebre i sobretot la rapidesa en tenir-ho", han exposat.

Gent fent Poble recorda que el govern va tirar endavant quatre línies d'ajuts i en va deixar dues més a punt de signar i en un mes de nou govern "no s'ha tret ni una sola línia nova i les dues que estaven a punt s'han anul·lat". Gent fent Poble exposa que "cada pocs dies surten notícies del nou govern municipal indicant que s'ho estan repensant i estudiant tot, i des de Gent fent Poble diem que les necessitats i preocupacions generades pel coronavirus no s'esperen ni s'ajornen, es necessiten ara".