Castellgalí suspèn, finalment, la seva Festa Major d'estiu

Degut a la inseguretat per l'estat actual de la crisi del coronavirus

Redacció
17 de juliol del 2020
Actualitzat a les 14:47h
L'evolució dels contagis a Catalunya, i a les comarques de la regió central, han portat l'Ajuntament de Castellgalí a suspendre tots els actes de la Festa Major d'enguany per preservar la salut de les persones davant la celebració d'una Festa Major, vist el gran augment de contagis i positius. 

El dijous 18 de juny, des de l'Ajuntament de Castellgalí, es va comunicar a la població de Castellgalí totes les novetats referents a la Festa Major d'estiu 2020, afectada per la crisi sanitària generada per la covid-19. 

Es preveia que en aquesta Festa Major d'estiu no hi hauria cap programa d'actes, però que sí s'oferirien petites activitats adaptades a les mesures de seguretat.

Aquesta decisió es va prendre temps enrere, creient que la situació epidemiològica d'aquest estiu esdevindria més segura, confiant en que l'augment de contagis i rebrots no sorgirien fins al setembre/octubre.

A data d'avui, a la Regió Sanitaria de la Catalunya Central, hi ha unes dades de 6.947 casos positius i 38.763 casos sospitosos, segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de la Generalitat de Catalunya.

Un cop visualitzades aquestes dades, des de l'equip de govern de l'Ajuntament de Castellgalí, es vol preservar la salut dels veïns i veïnes del poble de Castellgalí i garantir la seva seguretat, com a fet primordial.

A causa de no poder garantir una festivitat segura, s'ha trobat convenient prendre la decisió de cancel·lar la Festa Major d'enguany.