Món Sant Benet reobre amb noves propostes de visita

Les visites estan pensades especialment perquè el públic local redescobreixi el patrimoni natural i cultural

Els tastos guanyaran protagonisme a Món Sant Benet
Els tastos guanyaran protagonisme a Món Sant Benet | FCLP
Redacció
17 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:49h
Món Sant Benet, gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, ha reobert aquest divendres amb noves propostes de visites pensades per al públic local interessat en conèixer el patrimoni natural i cultural de Catalunya.

Coincidint amb la reobertura d'aquest i la resta dels equipaments que gestiona la fundació, s'ha celebrat una roda de premsa telemàtica on els responsables de les noves visites de cada equipament han pogut explicar-ne els detalls, que tenen factors en comú: activitats per a públic català i majoritàriament a l'aire lliure, i tast de producte local.  

La reobertura s'ha fet prenent les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l'experiència amb tota tranquil·litat. Així, s'han previst la majoria de les activitats a l'aire lliure, també s'ha reduït l'aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants i s'han instal·lat mampares de separació als espais interiors. També es pren la temperatura a tot el personal i els visitants i és obligatori l'ús de mascaretes, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic, i s'ha incrementat la freqüència de neteja de tots els espais.

Món Sant Benet  

Amb la reobertura, les visites a Món Sant Benet inclouen novetats per fer-les encara més atractives per al públic local, tant per a les famílies com per a adults. Noves experiències vinculades als productes del territori, com tastos de vins de la comarca o de productes de temporada. El monestir medieval de Sant Benet també ofereix una visita nocturna que culmina amb una copa de cava en un entorn únic carregat d'història.  

Pensant amb el públic familiar, també s'ofereixen tallers per acostar a la canalla a la diversitat natural de la zona, a l'art o als productes de la terra.