Moià obre inscripcions per participar a la Nit dels Ratpenats

Tindrà lloc el dissabte 1 d'agost a la tarda-vespre

Moià obre inscripcions per participar a la Nit dels Ratpenats
Moià obre inscripcions per participar a la Nit dels Ratpenats | Pixabay
NacióManresa
17 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:14h
El Museu de Moià i el Parc Prehistòric de les Coves del Toll han organitzat, pel proper dissabte 1 d'agost, la Nit dels Ratpenats a Moià, una jornada que s'emmarca en la iniciativa europea International Bat Night, una campanya de sensibilització que fa vint-i-quatre anys que se celebra i que busca sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de conservar els ratpenats i els seus hàbitats.

En aquest sentit, la jornada de l'1 d'agost donarà a conèixer els ratpenats de Moià i de les Coves del Toll amb els biòlegs Sergi Torné i Montserrat Pérez. Tot plegat començarà a les sis de la tarda, amb una conferència a l'Auditori Sant Josep per introduir els assistents en la biologia, l'estudi i la conservació d'aquests mamífers tan especials. Immediatament després (a un quart de vuit del vespre), l'acció es traslladarà a l'interior de les Coves del Toll i l'entorn exterior del Parc Prehistòric per conèixer els seus hàbitats. L'activitat finalitzarà a dos quarts de nou del vespre amb una sessió d'albirament que permetrà escoltar els ratpenats del municipi.

La jornada té un preu de 10 euros pels adults; de 7 euros pels infants entre 6 i 12 anys, i és gratuïta pels menors de 6 anys. Les inscripcions per a participar-hi s'han de fer a través del telèfon 647 166 272  o enviant un correu a bat.night.toll@gmail.com. Les places són limitades.
Arxivat a