Els presos polítics, en semillibertat

Els líders independentistes ja han sortit de la presó per passar el cap de setmana a casa

Cuixart, Junqueras, Romeva i Turull, sortint de la presó
Cuixart, Junqueras, Romeva i Turull, sortint de la presó | Jordi Cuixart
NacióDigital
17 de juliol del 2020
Els presos polítics ja són en semillibertat. Aquest serà el primer cap de setmana que Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Carme Forcadell, Dolors Bassa i Raül Romeva podran passar-lo a casa seva.

Els líders independentistes han sortit de la presó a primera hora del matí. Cuixart ha difós una imatge on es podia veure Junqueras, Romeva, Turull i ell mateix amb mascareta sortint de Lledoners. "El tercer grau no és res", ha afirmat en la piulada. "Seguirem lluitant perquè s'acabi tota la repressió, el retorn dels exiliats i per l'autodeterminació de Catalunya", ha afegit.
  L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, també ha penjat una imatge a primera hora del matí després de sortir de la presó. "Primera foto", ha assenyalat juntament amb una imatge de la platja de Barcelona deserta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primera foto

Una publicación compartida por Carme Forcadell i Lluís (@forcadellcarme) el


Arreu de Catalunya s'han organitzat actes de benviguda als presos polítics, coincidint amb el primer dia de semillibertat. A NacióDigital hem elaborat una guia amb totes les convocatòries que podeu consultar a continuació: