Empresa

Els polígons de Manresa inicien una campanya d'optimisme post-covid

Han col·locat vint suports amb missatges motivadors a les entrades dels polígons

per Redacció , 16 de juliol de 2020 a les 16:51 |
Un dels suports posats a l'entrada d'un polígon | Bufalvent
Les Associacions d'empreses dels polígons de Bufalvent, Trullols, Dolors i Pont Nou de Manresa han llançat una campanya optimista post-covid.

La campanya Els polígons de Manresa, bateguen units es dirigeix a totes les empreses i treballadors/es de polígons de Manresa. Davant l'actual situació incerta, en què les empreses no acaben d'arrencar i on la percepció és de desànim general, els polígons han volgut donar un missatge d'ànim a les empreses i treballadors dels polígons de Manresa. 


Per a idear aquesta campanya s'ha fet partícip a tot el teixit associatiu, mitjançant una pluja d'idees per a escollir els missatges motivadors. La campanya es consolida col·locant vint suports en diferents formats en punts estratègics i de màxima visibilitat dels accessos dels quatre polígons de Manresa, amb missatges motivadors. Aquesta campanya s'enllaçarà amb la de les xarxes socials que gestionen les mateixes entitats. 

Les associacions han rebut el suport i la col·laboració en aquesta campanya de les empreses Llorenç Pintura i Retolació, Joysat, Lloguer de plataformes, Ballestes del Bages, Promotor Special Events, Cinemes Bages Centre, Xavier Vicenç Fusters i l'Ajuntament de Manresa. 


A Manresa, les associacions de Bufalvent, Trullols, Dolors i Pont Nou representen unes 600 empreses de Manresa. 

 

Participació