Sant Joan de Déu torna a registrar una defunció per coronavirus gairebé dos mesos després de l'última

La darrera pèrdua per la pandèmia a l'hospital manresà es remuntava al 23 de maig, i l'última de Sant Andreu, al 29 del mateix mes

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 19:35h
L'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa ha registrat una nova defunció per coronavirus en les darreres 24 hores, després de gairebé dos mesos sense cap víctima mortal a conseqüència de la pandèmia al centre. L'última víctima mortal de la covid-19 a Sant Joan de Déu datava del 23 de maig, ara fa un mes i tres setmanes. L'última que s'ha registrat a l'altre hospital manresà que tenia pacients amb la malaltia, el de Sant Andreu, es remunta al 29 de maig.

Amb aquesta, l'hospital de Sant Joan de Déu i els altres dos centres d'Althaia que han tingut pacients amb la covid-19, el Centre Hospitalari i la Clínica de Sant Josep, sumen 171 víctimes mortals a conseqüència de la malaltia. Si s'hi suma l'hospital de Sant Andreu, el total de víctimes mortals per la covid-19 als hospitals manresans puja fins a les 237 persones.

L'hospital de Sant Joan de Déu és l'únic centre que queda amb pacients ingressats amb coronavirus. Aquest dimecres 4 pacients encara passaran la malaltia a l'hospital manresà.